Долаємо навчальні втрати та готуємось до НМТ – 2024: «Лексичні ігри на уроках німецької мови як засіб формування іншомовної комунікативної компетентності здобувачів освіти.

Запрошуємо вчителів німецької мови на онлайн-тренінг «Долаємо навчальні втрати та готуємось до НМТ – 2024: «Лексичні ігри на уроках німецької мови як засіб формування іншомовної комунікативної компетентності здобувачів освіти».

Мета заходу: підвищення фахової майстерності педагогів щодо подолання навчальних втрат і підготовки до державного іспиту, удосконалення досвіду з доцільного використання лексичних ігор для формування іншомовної комунікативної компетентності школярів».

Дата та час проведення:  14 лютого 2024 року о 15.00

План заходу

  1. НМТ – 2024: актуальні зміни та особливості проведення.
  2. Лексичні ігри як дієвий інтерактивний метод ґрунтовного засвоєння словникового запасу, формування іншомовної комунікативної компетентності і ефективної підготовки до державного іспиту.
  3. Десять ігор для повторення і закріплення лексики на уроках німецької мови з метою попередження та  подолання навчальних втрат.
  4. Доцільне використання лексичних ігор на різних етапах уроку як засобу мотивації учнів і підвищення результату навчання.

Спікерка: Тетяна Мережко, досвідчена викладачка німецької та англійської мов, методистка Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education, співавторка підручника німецької мови Perfekt für die Ukraine

Посилання для реєстрації:

https://dinternal-education.ua/event/spielerisch-zum-wortschatz-deutsch-odessa-stadt/

Учасники заходу отримають сертифікати.

Від admin