23 листопада 2023 року в Одеському ліцеї № 9 відбувся освітній професійний діалог «Київ –Одеса» за темою: «Організація освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні». 

Організатори заходу – Департамент освіти та науки Одеської міської ради та Комунальна установа «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Учасники освітнього діалогу – керівники закладів загальної середньої освіти.

Провідні спікери зустрічі:

  • Алефтина БАГІНСЬКА, директорка Київської гімназії № 34, з доповіддю «Іміджмейкінг закладу: як створити позитивні комунікації, прозорість та відкритість діяльності закладу освіти. Професійні стандарти керівника закладу освіти і вчителів».
  • Інна ГОНТАР, директорка Київського НВК №240, з доповіддю «Мультипрофільне навчання як одна із форм організації профільного навчання. Навчання за індивідуальними планами та програмами. Метод проєктів як засіб оптимізації освітнього процесу».

Зустріч пройшла під гаслом «Без професійного директора й творчого вчителя не може бути ні нової школи, ні нового суспільства, ні вільної України!»

Навчаючи – учись, навчаючи – твори, у процесі творчості – навчай!

Під час освітнього діалогу учасники заходу взяли участь у загальноміський акції «Кава від освітян. Миколай на теплій хвилі». Донати від цієї акції будуть спрямовані на човни та мотори для ЗСУ! 

Дякуємо Інні Гонтар та Алевтині Багинський за цікаві та змістовні доповіді! Дякуємо організаторам за корисний захід з організації освітнього процесу в умовах воєнного стану! 

#ОдесаОсвіта

Від admin