23 листопада 2023 року було проведено вебінар «Розвиток практичних здібностей учнів з використанням інформаційного простору в умовах дистанційного навчання на уроках природничо-математичного циклу».

Педагоги презентували досвід роботи з питань розвитку практичних здібностей учнів, який забезпечує якісне засвоєння навчального матеріалу та готує дітей до викликів сучасного суспільства.

Доповідачі (Бондатій Н.С., Олей Н.Г., Бабушкіна Н.Г., Настрадін С.І., Будурова С.Д., Врадіна Н.О.) поділились власними наробками з питань використання навчального середовища, яке активно заохочує учнів застосовувати свої знання на практиці та розвивати практичні навички.

Вчителі продемонстрували використання прийомів, методів, стратегій, які використовують під час проведення уроків предметів природничо-математичного циклу.

Розвиток практичних здібностей учнів є ключовою компетентністю сучасної освіти, оскільки це стимулює інтерес, розвиває критичне мислення, покращує розуміння предмета, розвиває творчість та готує до життя.

Від admin