30 листопада 2023 року на платформі Zoom відбувся міський вебінар «Вірю в майбутнє твоє, Україно!» (підсумки проведення місячника шкільних бібліотек).

Консультант Комунальної  установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дядик Тетяна Кирилівна відмітила, що шкільні бібліотеки м. Одеси активно долучились до організації та проведення місячника шкільних бібліотек. У закладах освіти міста серед різноманітних форм роботи шкільної бібліотеки по збагаченню духовності особистості, вихованню в учнівської молоді патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до історії та традицій.

Спікерами заходу виступили творчі групи шкільних бібліотекарів закладів освіти міста, які узагальнили та презентували досвід своєї роботи.

Заходи, проведені в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, сприяли духовно-етичному вихованню учнів, формуванню національної свідомості, любові до рідної землі, готовності до праці і захисту Вітчизни, формуванню особистих рис громадянина України.

Від admin