Патріотичне виховання – це основа, на якій ґрунтується суспільство держави. Суть патріотизму розкривається в умінні жити інтересами свого народу, власної держави. Виховувати в дитині патріота – означає навчати її жити заради Вітчизни. Сучасний навчальний заклад – це серце та розум суспільства, центр виховання людини майбутнього, унікальне творіння людства, простір буття дитини, у якому вона повинна мати можливість повноцінно жити.

Уроки історії, георгафії, української літератури – це особлива можливість для патріотичного виховання. Патріотизм учнівської молоді повинен ґрунтуватись на знанні про історико-культурні традиції народу, героїзм його захисників, українського козацтва, борців за незалежність.

Запрошуємо долучитись 02 листопада 2023 о 14.30 молодих вчителів (1-5 років стаж роботи) історії, географії, української літератури до вебінару на тему «Пріоритети в освіті: формування патріотичної свідомості», під час якого можна поглибити свої знання з проблем викладання патріотизму; визначити роль патріотизму в житті сучасного суспільства; сформувати у школярів поняття та уявлення, пов’язані з патріотизмом. Своїм досвідом поділяться спікери заходу Бовбалан Ольга Вікторівна, Бурденьок Тетяна Михайлівна, Гізер Сергій Миколайович, Гоцуленко Наталя Анатоліївна, Марєєва Оксана Миколаївна, Школьнік Світлана Анатоліївна, вчителі історії, географії, української літератури, початкових класів ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 71 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Під час вебінару можна буде почути відповіді на питання:

  • Що таке патріотизм?
  • Реалізація наскрізних змістових ліній на уроках історії, географії, української літератури та початкової школи.
  • Теоретичний аналіз проблеми формування патріотизму на уроках. З досвіду роботи

Вебінар відбудеться на платформі ZOOM за Посилання на вебінар:

https://us04web.zoom.us/j/8961526819?pwd=RatOqC4mdmzSCdoTrGRPzSah7flFa8.1

Ідентифікатор: 896 152 6819

Код доступу: 12345

Від admin