Народна чутка каже, що справжній студент може підготуватись до екзамену за одну ніч. Але з ЗНО це не працює – занадто багато деталей та інформації з кількох предметів треба утримати в голові.
Доводити, що зовнішнє незалежне оцінювання (цього року у форматі НМТ) – це не ворог і не інструмент для тортур, а засіб самовдосконалення та нагода продемонструвати свої розумові здібності – надголовна задача сучасного вчителя старшої школи, який у щоденній співпраці з дітьми, реалізовує компетентнісне навчання, спрямоване на опанування учнями компетентностей, умінь і навичок, що мають допомогти їм бути успішними, конкурентними та цінними на ринку праці.
Власним досвідом з питання підготовки випускників закладу освіти до проходження НМТ, цікавими методами та формами роботи, особистими лайфхаками з формування особистості із гнучким розумом, зі швидкою реакцією на все нове, з ідеальними комунікативними здібностями, здатною знайти вихід з будь-якої ситуації та зважитися на відповідальне рішення поділяться вчителі-предметники під час проведення вебінару для педагогів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв на тему: «Можливості навчальних предметів щодо формування основних груп компетентностей випускників старшої школи. Підготовка до НМТ» 04 травня 2023 року о 15.00 на платформі ZOOM.

Спікери заходу – педагоги ОДЕСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ № 48 І-ІІІ
СТУПЕНІВ ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ:
Філіпченко Оксана, учитель української мови та літератури;
Лідія Потапенко, вчитель математики;
Орел Ірина, вчитель історії.

Посилання для участі в заході:

https://us05web.zoom.us/j/83717719830?pwd=OFdybzNQTUpzVmtDWkh3YThleGVKUT09

Ідентифікатор онлайн семінару: 837 1771 9830
Код доступу: 4848

Запрошуємо до співпраці вчителів української мови, математики, історії
Сподіваємося на плідну творчу роботу.

Від admin