16 березня 2021 р. о 13:00 на платформі Google Meet для керівників закладів освіти міста відбувся вебінар за темою «Юридичні та практичні аспекти підготовки закладу до переходу на фінансову автономію. Алфавітна книга. Накази з основної діяльності».

Дякуємо спікерам, які поділились власним досвідом та досвідом роботи педагогічних колективів:

  1. Шукевичу Юрію Володимировичу, директору загальноосвітнього навчального закладу ІІ-ІІІ ступенів «Фінансовий ліцей» Подільського району м. Києва з доповіддю «Юридичні та практичні аспекти підготовки закладу до переходу на фінансову автономію».

Презентація доповіді Шукевича Ю.В. «Юридичні та практичні аспекти підготовки закладу до переходу на фінансову автономію».

Відеозапис доповіді Шукевича Ю.В. «Юридичні та практичні аспекти підготовки закладу до переходу на фінансову автономію».

2. Казаріновій Таїсії Костянтинівні, заступнику начальника територіального відділу освіти Суворовського району департаменту освіти та науки Одеської міської ради з доповіддю «Ведення алфавітної книги запису учнів».

Презентація доповіді Казарінової Т.К. «Ведення алфавітної книги запису учнів».

3. Філлер Юлії Георгіївні, начальнику територіального відділу освіти Приморського району департаменту освіти та науки Одеської міської ради з доповіддю «Накази з основної та господарсько-адміністративної діяльності».

Презентація доповіді Філлер Ю.Г. «Накази з основної та господарсько-адміністративної діяльності».

Відеозапис доповіді Філлер Ю.Г. «Накази з основної та господарсько-адміністративної діяльності».

В заході взяли участь 91 учасник. Дякуємо за цікавість до вебінару.

Від admin