У сучасному світі самоконтроль, саморегуляція та емпатія стають важливим складником стабільного та щасливого суспільства.

Освіта інформаційного суспільства покликана виховувати емоційну стійкість, допомогти учням стати більш свідомими, відповідальними, умотивованими, готовими діяти в різних непередбачених умовах, долати стрес та налагоджувати стосунки з іншими членами колективу.

В освітній реформі «Нова українська школа» особливу увагу приділяють розвитку емоційного інтелекту учнів, адже саме це сприяє розумінню власних емоцій та емоцій інших людей, формуванню здорових стосунків у суспільстві, стресостійкості учнів, навчанню на власному досвіді, позитивному мисленню та відкритості до змін.

13 вересня 2024 року о 14:00 відбудеться вебінар «Розвиток емоційного інтелекту як важливий складник педагогічної діяльності» (з досвіду роботи методичної комісії вчителів української мови та літератури Одеського ліцею № 49).

Мета: ознайомити вчителів-філологів із досвідом роботи над розвитком емоційного інтелекту учнів на уроках української мови та літератури.

Спікери заходу: Алла ПОДМАЗКО, Оксана РОМАНЮК, Галина МАЦИЧКО, Вікторія БЄЛЯЄВА, Ганна ШИМКОВА – учителі української мови та літератури

ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ №49 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Посилання для участі в заході:

https://meet.google.com/yra-ypop-ncz

Запрошуємо до співпраці вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури.

Сподіваємося на плідну роботу!

Від admin