Відповідно до плану роботи КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» 26 серпня 2024 року на платформі ZOOM в онлайн-форматі було проведено вебінар для вчителів фізики закладів загальної середньої освіти міста Одеси «Дієві інструменти навчання з фізики в контексті НУШ у 2024-2025 навчальному році».

Останні чотири роки — роки викликів для освіти в Україні. Пандемія коронавірусу, а зараз повномасштабна війна, суттєво обмежили можливість дітей фізично відвідувати школу й тим самим підштовхнули освітян до пошуку нових форматів навчання.

Дистанційне та змішане навчання – це виклик не лише для учнів, а й для їхніх викладачів. Організувати якісне онлайн-навчання, заряджати мотивацією і бути готовим(-ою) до технологічних проблем – це справді непросто. Навколо безмежна кількість педагогічних інструментів, але як обрати «ті самі» для себе, де знайти час, щоб їх опанувати?

На вебінарі були надані практичні поради щодо проєктування та планування навчального процесу з використанням цифрових інструментів, які можуть використовуватись під час освітнього процесу. Вчителі були ознайомлені з нормативними документами та новими критеріями оцінювання для учнів 7 класів, які продовжують навчання за програмою «Нова українська школа». Були надані поради щодо урахування результатів навчання дітей за окремими групами результатів. А також була виведена формула успішного уроку!

Адже вміння створити  комфортні умови на уроці та знайти особистий підхід до кожного учня, розробити додаткові завдання, провести  консультації.

Все це є запорукою успіху!

Електроні версії підручників

Календарно-тематичне планування

КП Головко

КП Кремінський

КП Максимович

Від admin