22 серпня цього року об 11.00 відбудуться Методичні активності для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури «Готуємося до 2024/2025 навчального року. Консультативна підтримка вчителів-філологів».

На зустрічі окрім традиційних питань, що розглядаються напередодні початку навчального року, таких як: планування роботи, обговорення методичних рекомендацій, освітніх документів, будуть також розглянуті внесені зміни до Типової освітньої програми для 5-9 класів, рекомендації щодо оцінювання результатів навчання, заходи щодо реалізації Міської цільової програми розвитку та функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя в місті Одесі.

Спікери заходу:

  •  О.Г.Максютіна, вчителька української мови та літератури Одеського ліцею № 38, керівник міської творчої групи вчителів української мови та літератури;
  • І.В.Сухініна, вчителька української мови та літератури, зарубіжної літератури Одеського ліцею № 82, керівник міської творчої групи вчителів зарубіжної літератури.

Запрошуються вчителі української мови та літератури, зарубіжної літератури, керівники шкільних методичних комісій філологічного спрямування.

Сподіваємося, що учасники отримають відповіді на питання освітнього сьогодення, зокрема мовно-літературної галузі.

Від admin