Методичні рекомендації щодо викладання іноземних у 2024-2025 навчальному році. Вивчення англійської в умовах НУШ: цікаві  ідеї для успішного викладання

Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбудеться методичний воркшоп для вчителів англійської мови «Методичні рекомендації щодо викладання іноземних у 2024-2025 навчальному році. Вивчення англійської в умовах НУШ: цікаві  ідеї для успішного викладання».

Дата і час проведення: 19 серпня 2024 року об 11.00.

Мета заходу: ознайомлення  педагогів зі змінами щодо  викладання іноземних мов у новому навчальному році, з цікавими ідеями організації і проведення сучасного уроку в умовах НУШ.

Під час вебінару вчителі отримають цікавий досвід щодо організації і проведення сучасного уроку англійської мови в базовій середній школі за вимогами Нової української школи, а саме: навчання у партнерстві, формування ключових і предметних компетентностей та наскрізних вмінь, моделювання життєвих ситуацій на уроці, інтерактивної взаємодії тощо.

У рамках ознайомлення з методичними рекомендаціями щодо викладання предмета та попередження і подолання втрат у навчанні будуть розглянуті наступні питання:

  1. Актуальні зміни щодо викладання предмета в новому навчальному році (Типова освітня програма , оцінювання результатів навчання).
  2. Планування та організація роботи з подолання навчальних втрат.
  3. Практичний аналіз методичних вимог до сучасного уроку англійської мови в базовій школі.
  4. Моделювання уроку англійської мови з урахуванням критеріїв Державного стандарту базової середньої освіти (на прикладі 7-го класу НУШ).
  5. Добірка сучасних методів, форм та прийомів для планування якісного уроку англійської мови в умовах НУШ.

Спікерка заходу – Олена Міходуй, досвідчена викаладачка англійської мови, методистка Міжнародного освітньо-методичного центру Дінтернал Едюкейшн, сертифікована екзаменаторка міжнародних мовних іспитів PEIC.

Посилання для реєстрації:

https://dinternal-education.ua/event/202425-classroom-case-study-odesa-1908/

Учасники заходу отримають сертифікати

Від admin