25 квітня 2024 року на базі Одеського міжшкільного ресурсного центру № 1 Одеської міської ради спільно з Товариством Червоного Хреста України відбувся семінар-практикум «Практичні складові під час викладання предмета «Захист України» для вчителів «Захист України».

Захід розпочався загальнонаціональною хвилиною мовчання. Присутні виконали Гімн України.

Продовжив семінар-практикум керівник закладу МРЦ № 1 Валентин Назаров. У своєму виступі він розповів, про діяльність закладу протягом учбового року, зокрема проведення онлайн – уроків для учнів 10-11 класів.

У ході зустрічі, тренер Червоного Христа України Вадим Силіп провів відпрацювання практичних умінь та навичок з надання домедичної допомоги при раптовій зупинці серця. Кожен з учасників мав можливість самостійно відпрацювати та набути практики, виконуючи їх.

Наприкінці навчання вчителі також вдосконалювали практичні вміння та навички з «Вогневої підготовки» шляхом стрільби із пневматичної гвинтівки.

Теорія та практика, надана учасникам семінару, допоможе педагогам в подальшій роботі з учнями на уроках предмета «Захист України».

Вчителі були задоволені отриманою інформацією, дякували спікерам і сподіваються на подальшу співпрацю.

Від admin