Ми вже повідомляли, що до Всеукраїнського проєкту збору книг « Вільні читають українською!», щоз нагоди відзначення 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка ініціював Уповноважений із захисту державної мови, доєдналися юні одесити – учні Одеської початкової школи № 99, директор Наталія Олегівна Зайцева. Вони зібрали й надіслали до Миколаївської обласної універсальної бібліотеки українські книги, за що від адміністрації бібліотеки отримали щиросердечну подяку!

Дуже приємно, що ініціативу підхопили й інші навчальні заклади. Учнівський та педагогічний колектив Одеської початкової школи № 64, в.о директора Ірина Соловйова, також надіслали зібрані книги до Миколаєва з розумінням того, що в реаліях сьогодення читання допомагає стабілізувати психоемоційний стан, а книга – це безцінний скарб, який маленькі одесити передають від щирих сердець з єдиною вірою у велику історичну перемогу!

Висловлюємо слова щирої подяки усім, хто доєднався до такої важливої роботи, – учнів, вчителів, батьків, адміністрації закладів, і запрошуємо долучатися до реалізації проєкту «Вільні читають українською!»

Вашу книгу чекають у херсонських, миколаївських, запорізьких, луганських, донецьких, сумських, харківських бібліотеках.

Пам’ятаймо: читати модно! Читай українською, даруй книгу!

Від admin