Головна задача сучасної школи – розкриття потенційних можливостей і здібностей учнів та підготовка маленької людини до самостійного життя. Тема ефективних прийомів навчання англійської мови в молодших класах є актуальною, оскільки дуже важливо виявити певні орієнтири для успішної організації процесу навчання іноземної мови молодших школярів, оскільки знання вікових особливостей учнів є визначальним пріоритетом у педагогічній діяльності вчителя, запорукою її ефективності. Кожний творчо працюючий учитель прагне, щоб радість відкриття не покидала учня ні на жодному уроці. Щоб в учня виникло бажання творчо самореалізуватись  під час вивчення англійської мови, необхідно виховати в нього пізнавальну потребу, розвинути інтерес до навчання. Тому завдання вчителя — спонукати учнів до розвитку їх творчого потенціалу, забезпечити необхідні умови для того, щоб кожен школяр міг реалізувати себе, свої індивідуальні здібності, свої схильності та інтереси.

Під час проведення вебінару на тему «Творчий підхід до уроків англійської мови в початковій школі в умовах НУШ» 26 березня 2024 року об 11.00 на платформі ZOOM спікер поділиться досвідом своєї роботи.

Мета: творча взаємодія вчителя та здобувачів освіти на уроках англійської мови у рамках розвитку предметної та комунікативної компетентності, оволодіння навиками міжкультурного спілкування.

Спікер заходу  – Олеся Тодорова, вчитель англійської мови  ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 24.

Посилання для участі в заході: https://us04web.zoom.us/j/9176349953?pwd=9nIwbkQIhc5ZzmlxSlFnpkNMaQby52.1

Ідентифікатор конференції 917 634 9953

Код доступу 1133

Запрошуємо ознайомитись з нашим досвідом роботи вчителів англійської мови  ЗЗСО міста. Сподіваємось, що наш досвід допоможе іншим педагогам.

Від admin