З 2019 року освітній процес зазнає систематичних втрат у зв’язку із пандемією та поширенням воєнних дій на території України. У зв’язку з цим перед учителем постає дві основні задачі: надолужити навчальний матеріал, який зазнав освітніх прогалин, і максимально не допустити нових втрат. До того ж учні восьмого класу стикаються із значними обсягами матеріалу, і системне повторення відіграє велику роль у комплексному формуванні навичок вільного володіння державною мовою, комунікативної та інших компетентностей. Такі виклики часу вимагають від учителів пошуку нових, максимально ефективних підходів у процесі організації роботи під час уроку та в позакласній діяльності, які можна легко використати в різних форматах освітньої комунікації (очному та дистанційному).

Під час проведення вебінару для вчителів української мови та літератури, який відбудеться 27 березня 2024 року об 11.00 на платформі Zoom, спікерка поділиться досвідом в організації повторення на уроках української мови з метою подолання освітніх втрат

Спікерка заходу –  учитель української мови та літератури Одеського ліцею № 7, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії Євгенія АТРОХОВА.

Вебінар відбудеться за посиланням:

https://us04web.zoom.us/j/73696957895?pwd=x5OJSFCgUeuKyPXAxA57SBmozBjder.1

Ідентифікатор конференції: 736 9695 7895

Код доступу: 64iDFm

Запрошуємо до співпраці вчителів української мови та літератури.

Від admin