15 березня 2024 року відбувся вебінар для вчителів початкових класів на тему: «Ігрові технології як засіб формування позитивної мотивації учнів», в якому взяли участь вчителі початкової ланки закладів освіти міста Одеса. Спікери – Склярук Оксана Миколаївна, Ярошенко Тетяна Іванівна, Янішевська Альона Сергіївна  учителі початкових класів Одеського ліцею № 15.

Мета заходу: ознайомити педагогів із шляхами розвитку в здобувачів освіти розумових i творчих здібностей, підвищенню пізнавальної активності завдяки мотивації у навчанні та використання ігрових методик.

На початку вебінару організатори заходу нагадали присутнім про види інноваційної діяльності і зокрема  про ігрові технології, їх використання під час уроків в початковій школі. Наголосили на тому, що вони  відповідають природним потребам учнів, адже за своєю природою гра – це найважливіша форма життєдіяльності  дітей.

В своїй презентації педагоги навели приклади форм,  методів, прийомів ігрової діяльності під час проведення уроків української мови, літературного читання, математики, інтегрованого курсу «Я досліджую світ».

Від admin