Процес оновлення освітньої системи в Україні вимагає суттєвих змін у підході до викладання та вивчення іноземної мови у закладах загальної середньої освіти. Шлях до високої екологічної культури лежить через ефективну екологічну освіту.

В найважливіших міжнародних документах останнього десятиріччя, присвячених проблемам навколишнього середовища і гармонійного розвитку людства велика увага приділяється екологічній культурі і свідомості, інформованості людей про екологічну ситуацію в світі, регіоні, на місці проживання, їх обізнаності з можливими шляхами вирішення різних екологічних проблем, з концептуальними підходами до збереження біосфери і цивілізації.

Змістовна лінія «Екологічна безпека та сталий розвиток» націлена на формування в учнів соціальної активності, відповідальності та екологічної свідомості, готовності брати участь у вирішенні питань збереження довкілля й розвитку суспільства, усвідомлення важливості сталого розвитку для майбутніх поколінь.

05 березня 2024 року о 14:00 на платформі ZOOM відбудеться вебінар для вчителів англійської мови на тему: «Реалізація змістової лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток» на уроках англійської мови», під час якого буде висвітлено питання впровадження проєкту Євроклубу «Якою я бачу європейську Україну», реалізації змістової лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток» за допомогою використання інфографіки, коміксів, лепбуків, челенджів та інтерактивних вправ на сайті Wordwall.

Спікер заходу – Кириєнко Наталія Анатоліївна, вчитель англійської мови Одеського ліцею № 15 – поділиться досвідом роботи щодо реалізації ефективної екологічної освіти під час уроків англійської мови, ознайомить педагогів з особливостями реалізації змістової лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток».

Посилання для участі в заході:

https://us05web.zoom.us/j/81493893765?pwd=Yk5JQk5acEtFMDJOV3ZPL1RuK0RPQT09

Ідентифікатор конференції: 814 9389 3765

Код доступу: 12345 Запрошуємо до співпраці вчителів англійської мови. Сподіваємося на плідну творчу роботу.

Від admin