Проєкт Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» щодо удосконалення діяльності педагогів-предметників з питань підготовки учнів до складання національного мультипредметного тесту (НМТ- 2024)

Мультипредметний університет – «Педагогічне зростання- 2024» – це форма науково-педагогічної роботи, спрямована на підвищення рівня педагогічної майстерності, колективного вивчення й обговорення актуальних питань із підготовки учнів до складання Національного мультипредметного тесту.

  • Термін дії: листопад – травень 2023/2024 н.р.
  • Учасники: вчителі-предметники, які працюють у 10-11 класах і готують учнів до складання ЗНО/НМТ.
  • Організаційний аспект структури мультипредметного університету:

1. Створюються факультети за предметами, на яких протягом зазначеного терміну вчителі зможуть пройти навчання, по закінченню отримати сертифікати «Педагогічне зростання – 2024» :

– філологічний ( українська мова);

– математичний ( математика);

– історичний ( історія України);

– універсальний (за вибором предметів: українська література, англійська, німецька, французька, іспанська мови, біологія, хімія, фізика, географія).

2. На кожному факультеті будуть працювати чотири фахових сервери:

1. Нормативно- правова база: актуальні зміни ( зустрічі з працівниками Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти).

2. Онлайн-курси:

– «НМТ-24: знання, досвід, перспективи (онлайн-навчання, вебінари, консультування педагогів тощо).

– Практичний блок ( обмін досвідом, участь у міських педагогічних заходах, наявність друкованих матеріалів, портфоліо, кейсів тощо).

3. Наука на допомогу школі ( участь у зустрічах з науковцями, авторами підручників, програм, в т.ч. і з питань підготовки до НМТ).

  • Умови участі в мультипредметному університеті:

У роботі мультипредметного університету можуть взяти участь учителі-предметники, які працюють у старших класах, і бажають підвищити свій професійний рівень задля подальшої організації та проведення підготовки випускників до складання НМТ у 2024 році.

  • Кінцевий результат: Створення онлайн-путівника для педагогів «Готуємо до НМТ якісно й досконало» (на основі інноваційних підходів та багаторічного найкращого досвіду роботи педагогів міста Одеси з актуальних питань підготовки до складання НМТ 2024 року).

Проєкт в дії

Від admin