Розвиток практичних здібностей учнів на уроках є одним із пріоритетних компетенцій педагогіки, адже це вчить учнів застосовувати отримані знання у реальних ситуаціях.

Учні вчаться розв’язувати завдання, аналізувати і виконувати практичні дії, що розвиває їхнє творче і критичне мислення, стимулює інтерес до вивчення даного предмету, збільшує розуміння, розвиває творчість та готує до життя.

Уроки  спрямовані на розуміння учнів, як саме цей чи інший предмет стане в нагоді в реальному житті. Адже це значно підвищує мотивацію учнів.

Запрошуємо долучитись вчителів природничо-математичного циклу до вебінару на тему “Розвиток практичних здібностей учнів з використанням інформаційного простору в умовах дистанційного навчання на уроках природничо-математичного циклу”, де можна  поглибити свої знання в використанні інтерактивних засобів та єдиного цифрового простору для розвитку практичних здібностей школярів.

Спікери заходу: Бабушкіна Ірина Геннадіївна- вчитель фізики, Настрадін Світлана Іванівна-вчитель хімії, Будурова Світлана Дмитрівна-вчитель інтегрованого курсу «Пізнаємо природу», Олей Наталія Геннадіївна-вчитель біології, Бондатій Ніна Семенівна-вчитель інформатики, Врадіна Наталія Одександрівна-вчитель математики ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ №67 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.  

Актуальні питання вебінару:

  • Віртуальні лабораторні роботи на уроках фізики
  • Проєктна робота на уроках хімії
  • Формування практичних навичок на уроках «Пізнаємо природу»
  • Використання єдиного цифрового простору на уроках інформатики
  • Практична діяльність на уроках біології
  • ШІ або штучний інтелект на допомогу учителю.

Вебінар відбудеться  23 листопада о 14.00 на платформі ZOOM за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/83775079897?pwd=d1RRb2kyNTE1UkNBMkpHem5Cc21lQT09

Ідентифікатор онлайн вебінару: 837 7507 9897Код доступу: 2022

Від admin