07.11.2023 о 14.00. на платформі ZOOM відбудеться інформаційно-методичний вебінар для вчителів суспільствознавчих предметів на тему: «Предметно- методичні орієнтири вчителя щодо подолання освітніх втрат та ліквідації предметних прогалин при підготовці учнів до НМТ з історії України»

Мета: Акцентувати увагу на вироблення предметно-методичних компетентностей педагога в підготовці учнів до НМТ та засвоєнні актуальних питань історії України ХХ століття. Ознайомити з досвідом роботи та практичними порадами педагогів міста з питань надолуження освітніх втрат та предметних прогалин з історії України та всесвітньої історії. Надати інформацію щодо матеріалів з формування національної ідентичності та патріотизму.

В рамках заходу розглядатимуться питання:

Інноваційні підходи при вивченні актуальних питань української історії ХХ століття.

Спікер Войтович І. О., заступник директора Одеського юридичного ліцею, познайомить педагогів з новими ефективними техніками, методами при опрацюванні складних тем новітньої історії.

Досвід роботи з проблем надолуження освітніх втрат та навчальних розривів представлять учителі-методисти Мащуренко С.Л., гімназія № 4 та Майстрова В.Й., ліцей № 111. Педагоги поділяться практичними наробками з даного питання, проаналізують алгоритм діяльності у вирішенні нагальної проблеми.

Учасники вебінару отримають інформацію щодо останніх надходжень матеріалів історико-патріотичного спрямування, заходів та конкурсів міського та Всеукраїнського рівня.

Посилання для участі в заході: https://us04web.zoom.us/j/ 4434012339?pwd=MXVkaStITmJXd3o3dIdRSWcraVVTUT09

Ідентифікатор вебінару; 443 401 2339

Код доступу: 7sifRr

Від admin