Екологічна культура – частина загальної культури, шлях до формування якої лежить через ефективну екологічну освіту. Під екологічною освітою розуміють безперервний процес навчання, виховання та розвитку, спрямований на формування загальної екологічної культури і екологічної свідомості, звичок і фундаменталь­них екологічних знань.
25 жовтня  2023 року об 11.00  на платформі ZOOM відбудеться вебінар  «Формування та розвиток екологічної культури учнів на уроках природничих дисциплін  та в позаурочний час» (з досвіду роботи методичної комісії вчителів географії, біології, хімії Одеського ліцею № 49).

Мета: ознайомити вчителів природничих дисциплін з досвідом роботи щодо організації освітнього процесу з формування  природничо-наукової компетентності, екологічного світогляду, екологічної культури та творчого  потенціалу учня на уроках природничих предметів та в позаурочній і в позашкільній діяльності.
Спікери заходу: Тетяна КОТОВИЧ, Ніна СОЛОМІНА, Нонна КРИСТАТ, Наталя ПАСТУХОВА, Людмила ВОСКОБОЙНІКОВА, вчителі ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ №49 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.
Посилання для участі в заході:.
https://us05web.zoom.us/j/84372480397?pwd=qCBsCSqijyNV1qJQXeyptrsFGCa8RW.1
Ідентифікатор конференції: 843 7248 0397
Код доступу: jv6Nqm
Запрошуємо до співпраці вчителів природничих дисциплін.

Від admin