Етнопедагогіка має важливе значення для педагогічного процесу вивчення філологічних предметів, оскільки вона сприяє формуванню глибокого розуміння та поваги до власної культури, мови та літератури, а також розвиває міжкультурне взаєморозуміння.

Уроки  спрямовані на вивчення, збереження та передачу цінностей, звичаїв, мови та історії українського народу. Щоб зацікавити до поглибленого вивчення мови та літератури у 5-11 класах необхідно постійно підвищувати інтерес учнів не лише під час уроків, а й в позаурочний час.

Запрошуємо долучитись вчителів-філологів до вебінару на тему «Етнопедагогіка та стратегія «Сильна мова – успішна держава», під час якого можна  поглибити свої знання в галузі педагогіки, розширити знання про культуру та мову свого народу, зрозуміти і відчути свою національну спадщину. Своїм досвідом поділяться спікери заходу Михайлюк Марія Дмитрівна, Морозова Олена Миколаївна, Порхун Марина Миколаївна, Москвічова Ірина Олександрівна, вчителі української мови та літератури ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ №67 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.  

Під час вебінару можна буде почути відповіді на питання:

  • Що таке етнопедагогіка?
  • Цінність зберігати звичаї та традиції нашого народу.
  • А також ознайомитись з основними аспектами даної теми на практиці, яку використовуюь вчителі.

Вебінар відбудеться  25 жовтня о 10.00 на платформі ZOOM за Посилання на вебінар: https://us04web.zoom.us/j/5244468378?pwd=N2RuOWFxS0M0MjBHeXc1ZkkvbUxvUT09

Ідентифікатор онлайн вебінару: 5244468378

Код доступу: 309906

Від admin