Пріоритетним завданням вчителя під час проведення уроків в умовах воєнного стану є створення атмосфери взаєморозуміння, поваги та психологічної підтримки. Вміння виявити прогалини та розробити завдання, працювати  під час уроку так і після нього для усунення освітніх прогалин та закріплення матеріалу. Створити комфортні умови та особистий підхід до учнів на уроці – це основне завдання кожного вчителя.

Деякі аспекти роботи з учнями в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення буде презентовано 23 серпня 2023 року о 12.00 на платформі ZOOM під час проведення вебінару для вчителів – предметників природничо – математичного циклу з теми «Компенсація освітніх втрат на уроках природничо-математичного циклу в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення».

Спікери заходу – Лєбєдь Ю.В., вчитель фізики; Орлов Д.А. вчитель захисту України, Бурденюк Т.М. вчитель географії, Йовчева Є.І. вчитель біології, Коваль Г.В. вчитель математики, Федорова Л.М. вчитель математики, Ярошенко Н.С. вчитель математики Одеського ліцею № 71.

Посилання для участі в заході:

https://us04web.zoom.us/j/76596538241?pwd=nsuaF9NateEOkag5KEqzIRsfb6gdJ6.1

Ідентифікатор конференції: 765 9653 8241

Код доступу: 7171

Запрошуємо до співпраці  вчителів природничо – математичного циклу.

Від admin