17 серпня 2023 року на базі Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» у рамках загальноміського проєкту психологічної підтримки учасників освітнього процесу «Сильні разом!» відбувся захоплюючий семінар-тренінг за темою «Психологічна допомога батькам під час кризових подій «Попіклуйся про  себе».

Спікерами івенту виступили керівники проєкту «Сильні разом» психологи комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників»,  практичний психолог Одеської початкової школи № 53 Оксана Агаркова.

Захід призначений для підвищення обізнаності батьків та педагогічних працівників щодо надання психологічної допомоги під час кризових подій.

Учасники семінару-тренінгу мали можливість зануритися у тему психологічної допомоги, навчитися впізнавати ознаки стресу у себе та своїх дітей, а також вивчити ефективні методи підтримки та самопідтримки.

Спікери заходу поділилися своїми знаннями та практичним досвідом з учасниками семінару. Вони акцентували увагу на важливості турботи про своє психологічне здоров’я під час труднощів, які можуть виникнути у житті сім’ї чи освітнього середовища.

Ми вдячні всім учасникам за їхню активну участь та прагнення рости разом. Завдяки спільним зусиллям, ми стаємо сильнішими та готовими подолати всі труднощі, що стоять перед нами.

Від admin