За планом КУ «ОЦПРПП» 02.03.2023 у приміщенні освітнього простору «CreatED» відбувся інтелектуальний методичний марафон заступників директорів з ВР «Своя гра: інновація та творчість», в якому взяли участь 22 педагоги закладів освіти міста. Номінації гри: «Методика виховної роботи»,  «Педагогіка», «Теорія виховання», «Так чи ні», «Питання від директора КУ «ОЦПРПП». Учасники показали високий рівень знань, професіоналізм і компетентність.

Основу сучасного інформаційного суспільства складають не традиційні матеріальні, а інформаційні, інтелектуальні ресурси – знання, наука, організаційні фактори, інтелектуальні здібності людей, їхні ініціатива, творчість. Педагогічна творчість – особистісна якість педагога, яка є невичерпним джерелом його ініціативи, активності, інновацій, постійного натхнення для вдосконалення всього педагогічного процесу. Там, де є творчість в педагогічній діяльності, там є жива душа!

Справжнім подарунком став відомий талановитий гість, гордість Одеси та всієї України: Максим Трубніков – громадський діяч, кобзар, волонтер та фронтмен українського рок-гурту з Одеси «Друже Музико», який е представником етнодрайв музики.  Він понад 10 років поєднує власну музичну діяльність, педагогіку,  водночас є викладачем мистецтва Одеського ліцею №9, у 2022 отримав звання «Вчитель року 2022».  

Отже педагогічна майстерність – це діяльність педагога на рівні відомих зразків, викладених у методичних розробках і рекомендаціях, а творчість це завжди пошук і знаходження нового, це створення нових оригінальних підходів, окремих прийомів, що переростають у педагогічний досвід.

Від admin