02 березня 2023 року відбувся вебінар на тему: «Використання методу проєктів під час уроків англійської мови в початкових класах», в якому взяли участь вчителі англійської мови закладів освіти міста Одеса. Спікерами заходу були Шампольська Людмила Іванівна, Дяченко Катерина Михайлівна, Голохова Єлизавета Олександрівна, Оганнісян Наріне Гагіківна,  вчителі англійської мови Одеського ліцею № 111.

Учасників ознайомили з різними аспектами використання методу проєктів на уроках англійської мови, розглянути етапи та види роботи під час підготовки, приділивши особливу увагу видам проєктів та прикладам.

На початку вебінару спікер Шампольська Людмила Іванівна нагадала, що таке метод проєктів та які переваги їх використання під час проведення уроків. У власній презентації вчитель навела приклади використання методу проектів під час проведення підсумкових уроків. Катерина Михайлівна з власного досвіду показала використання формувального оцінювання та  ознайомила   з основними прийомами технології «мнемотехніка» в роботі з  учнями початкової школи та їх застосуванням для розвитку пам’яті, уяви та творчого мислення. Єлизавета Олександрівна поділилася наробками з мотивації учнів до вивчення іноземної мови. Наріне Гагіківна ознайомила з застосуванням мобільних додатків.

В процесі роботи слухачам  було презентовано  досвід роботи педагогів Одеського ліцею №111, надано практичні рекомендації щодо використання технології «мнемотехніка» в роботі з учнями початкових класів.

Від admin