Відповідно до плану роботи КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» 03 березня 2023року на платформі Zoom відбувся методичний вебінар для вчителів математики на тему «Використання CleverMaths на уроках математики», у якому взяли участь 56 вчителів закладів загальної середньої освіти міста Одеси.

Спікером заходу була вчитель математики Одеського ліцею Лідер Мороз Владислава Василівна, яка ознайомила присутніх з різними аспектами використання програми Сlevermaths на уроках математики. Програма дозволяє будувати графіки, використовувати лінійку та транспортир, калькулятор, має всі функції, які можна очікувати від корисного програмного забезпечення для проведення онлайн-занять. Крім цьго програма має функцію розпізнавання тексту. Існує також революційна функція розпізнавання формул, яка автоматично перетворює рукописну формулу в текст.

В процесі роботи слухачам були надані практичні рекомендації щодо використання програмного забезпечення в роботі з учнями на уроках математики.

Від admin