12 січня 2023 року відбулося засідання методоб’єднання вчителів початкової школи міста Одеси, у якому брали участь члени міської методичної комісії вчителів початкових класів закладів освіти міста.

Координувала перебіг засідання консультант Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Лазаренко Т. І . На засіданні було проаналізовано роботу міських методичних об’єднань за І семестр 2022/2023 н.р. та визначені основні напрямки роботи у ІІ семестрі 2022/2023 н.р. Самойленко О.Г. , координатор міської динамічної творчої групи вчителів початкової школи міста, вчитель Одеського ліцею №89, аналізуючи роботу зазначених методоб’єднань, особливу увагу звернула на роботу з обдарованими учнями. Вона зробили детальний аналіз результатів та участі учнів у міському етапі ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та прокоментували участь учнів міста в ІІІ(ІІ) (обласному) етапі цього конкурсу.

Вчителі мали можливість ознайомитись з вибіркою тематики запитів для організації подальшого консультування та специфікою побудови траєкторії індивідуального професійного розвитку, перевагами та умовами цьогорічної сертифікації учителів молодших класів, можливими курсами підвищення кваліфікації на різних освітніх платформах.

Наприкінці вчителі активно ділилися своїм досвідом та обговорили актуальні робочі питання професійної спільноти.

Від admin