21 грудня 2022 року відбувся вебінар «Використання сучасних педагогічних технологій вчителями початкових класів, які працюють за проектом «Світ чекає крилатих» в умовах дистанційного навчання»,  в якому взяли участь   32 вчителяпочаткових класів міста Одеси.

Мета: ознайомити вчителів початкових класів з освітнім проектом «Світ чекає крилатих», стимулювати бажання впроваджувати нові методи, прийоми та технології в роботу.

Спікер заходу – Трембовецька Г.І., вчитель початкових класів Одеського ліцею № 73, презентувала деякі аспекти з питань використання комп’ютерних технологій, що забезпечують інтерактивну взаємодію педагогів та учнів на різних етапах навчання.

Педагог акцентувала увагу на інноваційних засадах організації освітнього процесу в початковій школі в освітньому проєкті «Світ чекає крилатих».

Ганна підкреслила, що сучасний вчитель має вміти швидко реагувати на виклики сьогодення, бути фахівцем у своїй галузі знань, впроваджувати інновації в освітній процес.

Освітянам варто навчитися створювати та використовувати якісний та цікавий продукт для забезпечення навчальної діяльності в реаліях сучасності.

Від admin