08 грудня 2022 року у Хабі Департаменту освіти та науки Одеської міської ради за адресою: вул.Канатна, 134 була проведена педагогічна зустріч вчителів Одеського ліцею № 86. У приміщенні освітнього простору «СreatED» cтворені необхідні умови для безпечного перебування учасників методичних заходів. Зустріч була присвячена питанням ефективного рішення організації освітнього процесу у сучасних умовах. У форматі онлайн до заходу приєдналися 28 заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти міста Одеси.

Спікер: Коваль Оксана Євгеніївна, заступник директора з навчально-виховної роботи Одеського ліцею № 86 ознайомила слухачів з напрямками роботи вчителів ліцею щодо впровадження пакету спеціалізованого хмарного програмного забезпечення і інструментів для спільної роботи Google Workspace for Education та використанні технологій дистанційного навчання.

Досвідом роботи над вирішуванням цієї проблеми поділилися вчителі:

  • «Використання платформи Google на уроках української мови та літератури, зарубіжної літератури» – Коротиш Ганна Борисівна, вчитель української мови;
  • «Таємниці роботи з інтерактивною дошкою Jamboard» – Савенчук Лариса Миколаївна, вчитель початкових класів;
  • «Переваги графічного планшету в дистанційному навчанні» – Попчук Вікторія Михайлівна, вчитель початкових класів;
  • «Автоматізація відвідування онлайн уроків» – Корнєєва Вікторія Вікторівна, вчитель математики.

Повідомлення вчителів супроводжувалися цікавими та корисними презентаціями.

Від admin