Продовжується серія вебінарів «Науковці – вчителям-філологам». 3 лютого 2022 року пройшов вебінар для вчителів зарубіжної літератури на тему «Формувальне оцінювання в контексті реалізації Нового Державного стандарту базової середньої освіти: теоретичні та практичні аспекти. Нові програми і підручники з зарубіжної літератури, 5 клас НУШ».

Вебінар провели Богданець-Білоскаленко Наталія Іванівна, доктор педагогічних наук, професор, завідувачка відділу  навчання мов національних меншин та зарубіжної літератури Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України та Фідкевич Олена Львівна, кандидат філологічних наук, провідний науковий співробітник Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України.

Під час обговорення учасники затронули питання впровадження змін у мовно-літературній освіті, дізналися про новинки підручника «Зарубіжна література» безпосередньо від його авторів. Також увага була сконцентрована на формувальному оцінюванні, самооцінюванні та взаємооцінюванні учнів.

Зустріч пройшла цікаво та плідно.

Від admin