21 вересня 2021 року о 14.00 відбулась веб-конференція на тему «Загальні тенденції, пріоритети розвитку та оптимізації дошкільної освіти» на платформі Google meet. Тема веб-конференції була актуальна для керівників та методистів дошкільних навчальних закладів.

           Метою роботи модераторів було важливість ознайомити педагогів з методичними  рекомендаціями щодо організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти у 2021-2022 н.р., розкрити сутність загальних тенденцій, пріоритетних напрямків розвитку та оптимізації дошкільної освіти, підвищити рівень професійної компетентності учасників семінару з даної теми.

           Спікерами веб-конференції виступили А.І. Арзумян, консультант КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників», Єфтені М.І., консультант КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників», Н.А. Король, методист Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла- садок» № 154.

Про особливості «Ведення книг наказів з кадрових питань, особових справ працівників закладів освіти» розповіла керівникам А.І. Арзумян, консультант КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Круглий стіл з слухачами на тему «Загальні тенденції, пріоритети розвитку та оптимізації дошкільної освіти» провели Н.А. Король, методист Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла- садок» № 154, Єфтені М.І., консультант КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» та ознайомили учасниківвеб-конференції з методичними  рекомендаціями щодо організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти у 2021-2022 н.р.. Учасники заходу мали змогу прийняти активну участь у семінарі в режимі онлайн.

Від admin