МІСЬКИЙ КОНКУРС ПЕДАГОГІЧНИХ ІНІЦІАТИВ У КОНТЕКСТІ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ «#МіКоПІн-2020»

Шановні колеги!

Департамент освіти та науки Одеської міської ради спільно з комунальною установою «Одеський міський центр освітніх ініціатив» запрошує освітян Одеси взяти участь у міському конкурсі педагогічних ініціатив у контексті Нової української школи «#МіКоПІн-2020», метою якого є виявлення продуктивного педагогічного досвіду,  представлення напрацювань педагогічних працівників, поширення їх творчих досягнень в освітньому процесі, управлінській і методичній діяльності.

Ознайомитись з наказом та положенням про конкурс можна за посиланням:

https://osvita-omr.gov.ua/wp-content/uploads/2020/03/nakaz28022020n46.pdf

У зв’язку з карантином заявки про участь та конкурсні матеріали надати до 06 квітня 2020 року до КУ «ОМЦОІ» (вул. Канатна, 134)

(відповідальна Стародубцева Катерина Володимирівна, каб. 505, тел. 722-04-20).

Цього року міський конкурс для педагогічних працівників та авторських колективів відбудеться за тематичними номінаціями:

  • Компетентісний підхід: шляхи реалізації.
  • Інтегрований підхід як сучасна форма організації освітнього процесу.
  • Сучасні освітні технології в закладі загальної середньої освіти.
  • Умови успішного впровадження інклюзивної освітньої політики в закладі загальної середньої/дошкільної освіти.

Міський конкурс буде проведено у два тури: заочний та фінальний. До участі у другому турі міського конкурсу  допускаються переможці першого туру з кожної номінації, які захищатимуть конкурсну роботу. Виступ конкурсанта – до 7 хвилин.

Запрошуємо педагогічних працівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси

Від admin