29 лютого цього року в міському Будинку вчених відбулася презентація книги  відомого в Одесі Народного  вчителя, кандидата педагогічних наук, почесного доктора Національної академії  педагогічних наук України, Миколи Палтишева.

З великим зацікавленням сприйняли педагоги інформацію про нову працю вченого «Полное собрание сочинений в 5 томах. Том І книги прошедших лет», яка складається з трьох частин: «Педагогічна майстерність та шляхи її досягнення», «Педагогічний катехізіс для вчителя-початківця», «Екклезіаст педагога. Проповідник педагогіки».  Автор презентував нову книгу як завжди  цікаво, дохідливо, просто і зрозуміло, що  викликало в присутніх захоплення і бажання глибше познайомитися з запропонованим матеріалом.

Під час зустрічі Микола Миколайович відповідав на запитання присутніх, ділився досвідом роботи над книгою. Особливу увагу автор звертав на педагогічну діяльність молодих учителів та учителів-початківців.  Освітяни щиро дякували  педагогові за цікаву й необхідну в їхній роботі працю та щиро зичили нових здобутків,  творчості, натхнення, довгих років життя та праці на освітянській ниві.

Від admin