23-25 жовтня 2024 року відбудеться Шістнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» в режимі онлайн.

Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали президент Національної академії педагогічних наук України Кремень Василь Григорович, директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Баженков Євген Володимирович.

Цьогорічна виставка «Інноватика в сучасній освіті» – важлива подія в освітньому просторі країни, де демонструватимуться актуальні досягнення всіх освітян – фахівців вищої, фахової передвищої, професійної, загальної середньої, дошкільної і позашкільної освіти, а також програми й рішення виробників і постачальників засобів навчання, асоціацій, фондів щодо забезпечення якості освіти та освітньої діяльності в умовах воєнного стану, професійної підготовки конкурентоспроможних фахівців, розбудови безпечного освітнього середовища, реалізації президентської програми «Здорова Україна» в закладах освіти, створення безбар’єрного простору, професійного зростання педагогічних працівників.

Виставка «Інноватика в сучасній освіті» – визнана локація, яка згуртує всіх зацікавлених представників освіти, науки, громадськості навколо обговорення важливих проблем і перспектив інноваційного розвитку сфери освіти, пошуку дієвих рішень задля майбутнього прогресивного розвитку успішної незалежної України, а також надасть можливість поповнити педагогічну скарбничку цінною інформацією та надихне на нові звершення. Виставка представлятиме 276 учасників із Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, м. Києва, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії. Серед учасників: заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукові установи, навчально-методичні (науково-методичні) центри (кабінети) професійної (професійно-технічної) освіти, заклади професійної (професійно-технічної) освіти, заклади загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, органи управління освітою (обласні, міські, районні, об’єднаних територіальних громад), центри професійного розвитку педагогічних працівників, асоціації, фонди, підприємства.

Виставку супроводжуватиме змістовна тематична програма, яка включає 58 конференцій, презентацій, семінарів, круглих столів, дискусійних панелей, відкритих уроків, майстер-класів тощо в режимі онлайн за участю керівників, провідних фахівців і науковців НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників сфери освіти, а також студентів, учнів, батьків і широкої громадськості. Зокрема, представлятимуться і обговорюватимуться питання щодо особливостей формування компетентностей здобувачів освіти, професійної орієнтації та побудови кар’єри, реалізації ідей педагогіки партнерства в Новій українській школі, впровадження STEM-уроків у закладах освіти як одного з ключових інструментів освіти для сталого розвитку, інноваційних підходів для збереження і зміцнення фізичного та ментального здоров’я як потреби сьогодення, використання сервісів штучного інтелекту для підвищення якості освіти, а також професійного зростання педагогічних працівників, упровадження інноваційних технологій щодо формування національної та громадянської ідентичності здобувачів освіти, цифрових систем і застосунків для підвищення рухової активності, дуальної форми здобуття освіти як дієвого механізму підвищення якості підготовки фахівців, формування міжпредметних компетентностей шляхом використання сучасних засобів навчання та обладнання в контексті НУШ, упровадження новітніх технологій в освітньому процесі, програм для автоматизації процесу харчування в закладах освіти тощо. Програма заходів на сайті виставки https://innovosvita.com.ua/images/stories/programa_innovatyka_2024.pdf Участь у заходах безкоштовна.

Для учасників виставки відбулися конкурси «Лідер інновацій в освіті», «Видатні наукові досягнення в освіті» й конкурс із 15-ти тематичних номінацій. На конкурси подано 272 роботи. Експертну оцінку якості робіт проводили науковці й фахівці наукових установ Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Переможці конкурсів удостоєні Почесної нагороди «Лідер інновацій в освіті» та нагороджені золотими, срібними й бронзовими медалями, дипломами, сертифікатами авторів конкурсних робіт. Підсумки участі в конкурсах на сайті виставки за покликанням https://innovosvita.com.ua/index.php/uk/contest

Запрошуємо приєднатися до онлайн-заходів виставки всіх, хто зацікавлений у позитивних змінах в освіті, відчуває власну відповідальність за якість освіти молодого покоління, в успішному вирішенні освітніх проблем в умовах жорстких випробувань і цивілізаційних викликів, інтеграції освіти в єдиний європейський простір, а також випускників, студентів, батьків, які зацікавлені в підготовці до вступу та інших особливостях здобуття освіти.

Організовує і проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Оргкомітет виставки

Тел.: (067) 656-51-89, (067) 721-49-46

E-mail: [email protected], [email protected]

Сайт виставки «Інноватика в сучасній освіті» https://innovosvita.com.ua/ https://www.facebook.com/worldedu.exhibitions/

Від admin