Оцінювання в 5-7 класах НУШ на уроках англійської мови: нові нормативні вимоги та креативні ідеї для практичного втілення.

Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбудеться методичний воркшоп для вчителів англійської мови «Оцінювання в 5-7 класах НУШ на уроках англійської мови: нові нормативні вимоги та креативні ідеї для практичного втілення».

Мета заходу: ознайомлення педагогів з методичними рекомендаціями щодо  оцінювання за новими Державними стандартами; обмін досвідом із практичної реалізації нових підходів до оцінювання результатів навчання в 5-7 класах НУШ.

Дата та час проведення: 09 жовтня 2024 року о 14.30

Питання для розгляду

  1. Оцінювання результатів навчання в 5-7 класах НУШ за новими вимогами відповідно до нормативних документів МОН: актуальні  зміни.
  2. Особливості впровадження формувального оцінювання як засобу відстеження особистого поступу дитини і формування індивідуальної траєкторії розвитку.
  3. Підсумкове оцінювання за новими вимогами: основні моделі, правила та процедури, оформлення результатів.
  4. Практикум: «Креативні ідеї для втілення нових підходів до оцінювання як поступу дитини, так і фактичних результатів навчання».    

Спікерка: Інна Нестоїтер, досвідчена викладачка англійської мови,   методистка представництва  Macmillan Education.

Посилання для реєстрації:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_wrWyiOAcQieU-qZCDwBvnQ

Учасники заходу отримають сертифікати

Від admin