30 вересня 2024 року о 14.30 на платформі ZOOM відбувся вебінар «Усунення недоліків у розвитку комунікативної компетенції учнів на уроках української мови та літератури, зарубіжної літератури», у якому взяли участь учителі-філологи закладів освіти м. Одеси.

Спікерка – вчителька української мови та літератури, зарубіжної літератури Одеського ліцею № 15 Шестакова Олена Вікторівна – ознайомила педагогів із досвідом роботи методичного об’єднання вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури Одеського ліцею № 15 щодо усунення недоліків у розвитку усної комунікативної компетенції учнів, формами та методами роботи вчителів у цьому напрямку.

На початку вебінару присутніх ознайомили із причинами різкого зниження комунікативних навичок учнів за останні роки, були визначені причини необхідності усунення недоліків у розвитку усного зв’язного мовлення учнів на уроках української мови та літератури. Також спікерка ознайомила із основними інтерактивними технологіями та методами роботи педагогів ліцею з розвитку усних комунікативних навичок учнів, продемонструвала наочні приклади роботи в цьому напрямку.

Від admin