Дистанційна форма навчання не втрачає своєї актуальності не тільки через небезпечну ситуацію для очного навчання в закладах дошкільної освіти, а й через особливості сприйняття навколишнього світу сучасними дошкільнятами з їх схильністю до «кліпового мислення», основу якого мають складати яскраві динамічні образи.

Саме тому сьогодні набуває популярності використання інтернет-сервісів для створення цікавих дидактичних матеріалів з використанням анімації, відео та аудіо файлів. Ми поділимось нашою системою організації дистанційної форми освіти з напрямку «Навчання грамоти», який є непростим у засвоєнні дошкільнятами навіть при очному навчанні. Сподіваємось, що наш досвід стане корисним для педагогів міста.

Під час проведення вебінару на тему «Сучасні дистанційні методики навчання грамоти дітей дошкільного віку» 29 травня 2024 року о 13.00 на платформі ZOOM спікер поділиться досвідом роботи вихователів закладу щодо організації дистанційної форми роботи з напрямку «Навчання грамоти».

Мета: ознайомити вихователів та вихователів – методистів ЗДО міста з досвідом роботи під час дистанційної освіти з напрямку «Навчання грамоти».

Спікер заходу – О.М. Кузьміна, вихователь – методист Одеського ЗДО № 287.

Запрошуємо ознайомитись з нашим досвідом роботи вихователів та вихователів – методистів ЗДО міста.

Разом зробимо дошкільну освіту сучасною та якісною!

Від admin