З початку повномасштабної війни в ОДЕСЬКОМУ ЛІЦЕЇ № 44 започатковано волонтерський рух, в якому беруть безпосередню участь вчителі, діти та їх батьки. Загальними зусиллями були виготовлені маскувальні сітки, пошиті подушки, матраци, пов’язки та ін.

Вчителі трудового навчання проводили попередньо майстер-класи, а потім усі дружньо ліпили для воїнів млинці, вареники, пиріжки, виготовляли крашанки, пекли, а потім прикрашали пасочки, виготовляли обереги у вигляді сплетених українських віночків, вишивок з національною символікою, дитячих малюнків тощо. Усі поробки були відправлені на фронт через волонтерські організації або в наш госпіталь.

Цьогоріч теж плануємо зробити нашим воїнам, нашим захисникам подарунки-сувеніри, подарунки-обереги.

Пропонуємо майстер-клас з виготовлення яєць з оздобленням стрічками. А на додаток – підставка для яєць, яку потім можна використати для вирощування квітів і подарувати у госпіталь.

Спікер заходу – Зінов’єва Світлана, вчитель технологій ОДЕСЬКОГО
 ЛІЦЕЮ № 44 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, яка 04 квітня 2024 року о 14.00 на платформі ZOOM поділиться досвідом своєї роботи і проведе майстер-клас для вчителів трудового навчання та технологій з теми «Подарунок воїну як поєднання творчості дитини та вчителя».

Посилання для участі в заході: https://us04web.zoom.us/j/72414468990?pwd=GiS9RX1GD9bK20h6tnSMb0g4ttICEu.1

Ідентифікатор конференції: 724 1446 8990

Код доступа: 6a0pAE

Від admin