Долаємо навчальні втрати та ефективно готуємось до НМТ – 2024: цифрові ресурси та інструменти як засіб підвищення результату навчання на уроках іноземних мов у змішаному форматі.

У рамках реалізації проєкту Мультипредметний університет – «Педагогічне зростання – 2024» запрошуємо вчителів іноземних мов на методичний воркшоп у форматі Zoom  «Долаємо навчальні втрати та ефективно готуємось до НМТ – 2024: цифрові ресурси та інструменти як засіб підвищення результату навчання на уроках іноземних мов у змішаному форматі».  

Мета заходу: удосконалення фахової майстерності вчителів щодо подолання навчальних втрат і ефективної підготовки до державних екзаменаційних іспитів в умовах змішаного навчання, обмін досвідом з використання цифрових ресурсів на уроках іноземних мов для досягнення високих результатів

Дата та час проведення:  25  березня 2024 року о 10.00

На вебінарі будуть окреслені важливі питання щодо сучасної методики викладання іноземних мов у змішаному форматі та представлено педагогічний досвід щодо попередження і подолання навчальних втрат, ефективної підготовки учнів до НМТ шляхом використання цифрових ресурсів та інструментів

Питання для розгляду

  1. НМТ – 2024: актуальні новини.
  2. Подолання навчальних втрат як передумова ефективної підготовки до державного іспиту.
  3. Особливості екзаменаційних завдань з іноземних мов.
  4. Актуалізація знань про іспит з іноземних мов: типи та види завдань з різних частин тесту, основні запобіжники.
  5. Ефективні цифрові інструменти, які допомагають успішно  побудувати сучасний урок іноземних мов в умовах змішаного навчання.
  6. Сучасне освітнє середовище та високий результат навчання (з досвіду).

Спікерка: Катерина Ковальська, вчителька французької мови Одеського ліцею № 1 імені А.П. Бистріної

Модераторка: Світлана Кривич, консультантка  Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Посилання для участі:

https://us04web.zoom.us/j/3937003392?pwd=US8yYUcrOUEyOFNHalY3MHllZUFvQT09

Від admin