Сьогодні технології штучного інтелекту широко використовуються під час освітнього процесу, проведення досліджень, розробці різних пристроїв. Вони дають змогу навчатися, аналізувати велику за обсягом інформацію, а також приймати самостійні рішення.

Під час проведення вебінару «Використання штучного інтелекту у освітньому процесі» 23 січня 2024 року о 14.00 на платформі ZOOM спікер ознайомить учасників вебінару з основними аспектами теми. Будуть обговорені проблеми, з якими стикаються вчителі в роботі з різними видами практичних досліджень в умовах дистанційного навчання. Спікер запропонує презентацію  практичних навичок  для створення навчального відео з дослідом.

Мета вебінару – використання штучного інтелекту, зокрема чату GPT, в освітньому процесі. Надання вчителям та освітнім фахівцям практичних інструментів для інтеграції цієї технології в навчальні програми. Також підвищення обізнаності учасників щодо переваг та викликів використання чат-ботів у навчанні та сприяння обміну ідеями для оптимального впровадження цих інструментів.

Спікер заходу – Олег Таранішин, вчитель фізики та інформатики ОДЕСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ № 76.

Посилання для участі в заході:

https://us05web.zoom.us/j/3173100534?pwd=a1RXeWR1bnVYa2JVM015cmVQZUs3Zz09

Ідентифікатор конференції: 317 310 0534

Код доступу: 8Cd1yT

Запрошуємо ознайомитись з  досвідом роботи вчителів фізики та інформатики.

Від admin