Питання надолуження освітніх втрат актуальне для всього світу. Для України проблема навчальних втрат ще більш гостра, бо, крім наслідків пандемії, діти зазнали і продовжують зазнавати втрат у навчанні від початку повномасштабної війни з росією.

Порушення навчального процесу через війну, закриття шкіл та брак необхідних цифрових пристроїв для продовження навчання онлайн, а також обмежений доступ до інтернету та електропостачання внаслідок воєнних дій призвели до зниження успішності школярів 📉

Проєкт «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат» розроблений, щоб надати вчителям необхідні знання та практичні інструменти для надолуження знань в учнів   з української мови та літератури.

Тренерка: Панасюк Тетяна, учителька української мови і літератури, спеціаліст вищої категорії, старший учитель, сертифікована тренерка НУШ, експертка сертифікації вчителів української мови та літератури , сертифікована тренерка з подолання освітніх втрат,  співавторка посібників “Знай українську!”( сучасний підхід у підготовці до ЗНО) та “Пізнай мистецтво художнього слова”, спікерка вебінарів для освітян м.Одеса.

Реєстраційна форма на очні тренінги  

https://docs.google.com/forms/d/1h9MrleA7i5nBe-ecMb8Q9HdEZdtEpR-J5brJAZ44mSY/edit

Від admin