Відповідно до плану роботи КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» 5 вересня 2023 року відбувся вебінар на платформі «Zoom» для вчителів біології на тему: «Сучасні виклики для вчителів біології: долаємо освітні втрати».

З  методичними рекомендаціями щодо вивчення біології  в 2023/2024 н. р. у 7-11 класах ознайомила учасників зустрічі Ірина Беляніна, консультант КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Олександра Миронюк, вчителька біології ліцею № 78, поділилася досвідом роботи застосування сучасного цифрового інструментарію при дистанційному навчанні, який є пріоритетним для подолання навчальних втрат (Classroom, Padlet,  Linoit,  Sites.google тощо).

Тетяна Рубан вчителька біології ліцею «Гармонія», яка наголосила на  необхідності вхідного діагностичного тестування учні, аналізі їх результатів та планування подальшої роботи щодо коригування навчальних втрат. Зустріч пройшла цікаво, змістовно, результативно. На закінчення прозвучали слова подяки, побажання вдалого навчального року для освітян та переможного для України.

Від admin