30 серпня 2023 року на базі Одеського МРЦ № 2 Приморського району відбувся семінар-практикум для вчителів предмета «Захист України» за темою: «Викладання предмета «Захист України» у 2023/2024 навчальному році».

У вітальному слові консультант з освітньої галузі фізичної культури та предмета «Захист України» КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Лілія Серафимівна означила важливість нового навчального року у воєнний час та змотивувала вчителів до професійного викладання предмета.

Зустріч продовжила Малікова Ольга Олександрівна – директор Одеського міжшкільного ресурсного центру № 2, яка ознайомила з роботою та досвідом свого педагогічного колективу, з подальшою діяльністю над реалізацією планів на наступний учбовий рік.

Приємною хвилиною на семінарі було привітання Олега Денисова вчителя предмета «Захист України» Одеського ліцею №1 імені А.П. Бистріної Одеської міської ради переможця всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023», який поділився своїм досвідом участі в конкурсі та здобуттям перемоги.

Протягом зустрічі були розглянуті робочі питання календарного планування, оцінювання, проведення навчально-польових занять та перспективи роботи вчителів «Захист України» на майбутнє.

Зустріч пройшла цікаво, всі учасники взяли до уваги надану інформацію. Все запропоноване учасникам, сучасне та актуальне, спонукає вчителів до покращення організації та проведення уроків з предмета «Захист України».

Від admin