15 серпня 2023 року об 11.00 на платформі ZOOM в онлайн-форматі для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти відбудеться вебінар «Керівництво процесом надолуження освітніх втрат у закладі освіти».

Говорячи про освітні втрати, більшість дослідників зосереджують свою увагу на втратах у навчанні, що пов’язані з когнітивними навичками учнів, прогалинами в знаннях, недосягненням учнівством очікуваних результатів навчання, що визначені освітніми програмами.

Ведуча вебінару Роскос Наталя Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Одеського економічного ліцею у першому розділі своєї презентації нагадує слухачам терміни, визначення, основні рекомендації:

  • навчальні втрати й навчальні розриви: сутність і взаємозв’язок;
  • як вимірювати навчальні втрати;
  • шляхи подолання.

Надає перелік заходів, які можна розглядати як потенційні для подолання навчальних втрат в Україні та рекомендації щодо організації програм з надолуження освітніх втрат від МОН та фонду UNICEF, від Державної служби якості освіти.

Надолуження освітніх втрат у закладі освіти є важливим завданням, яке вимагає організації, планування та співпраці всіх зацікавлених сторін. У другому розділі Наталя Олександрівна розповідає про організацію роботи щодо надолуження освітніх втрат в Одеському економічному ліцеї.

Вебінар відбудеться за посиланням:

https://us04web.zoom.us/j/79323153802?pwd=pzdF5ZbbXer8jxnmaRdNI1OVAZnlJa.1

Ідентифікатор конференції: 793 2315 3802

Код доступу: 9rPqrf

Від admin