У рамках загальноміського проєкту психологічної підтримки учасників освітнього процесу «Сильні разом!» для педагогів  відбувся тренінг «Емоційне вигорання педагогів: методи психологічної самодопомоги», який проходив  14 червня в освітньому просторі  «CreatED».

Спікерами заходу виступили керівники проєкту «Сильні разом!», психологи Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників»,  Анжела Рассказова – практичний психолог Одеського ЗДО № 283 і Вероніка Леус – практичний психолог Одеського ЗДО № 268.

Цей захід був призначений для педагогічних працівників, які зустрічаються з викликами емоційного вигорання у своїй професійній діяльності.

Метою заходу було надання педагогам методів психологічної самодопомоги та стратегій для збереження психологічного благополуччя, відновлення енергії та покращення якості їхньої роботи з учнями.

Протягом заходу наші досвідчені спікери поділилися своїми знаннями, навичками та практичними методами, які можуть допомогти педагогам подолати емоційне вигорання і зміцнити свою психологічну стійкість.

Від admin