29 травня 2023 року відбувся вебінар на тему: «Позакласна робота з української мови як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів, формування їх компетентностей та подолання освітніх втрат», в якому взяли участь учителі української мови та літератури  міста Одеси.

Мета вебінару:  надання учасникам практичних знань та навичок щодо основних форм організації і підготовки позакласної роботи з української мови в школі (як онлайн, так і офлайн).   

Спікерки заходу – Чебан Ольга Володимирівна та Бурлака Оксана Олегівна, вчительки української мови та літератури Одеської ЗОШ №127 І-ІІІ ступенів ознайомили учасників із формами і методикою проведення   позакласної роботи з української мови, а також презентували прийоми роботи з учнями під час позакласних заходів.   

В результаті учасники вебінару більше дізналися про те, як ефективно і цікаво організовувати позакласну роботу з учнями  для покращення освітнього процесу, для розвитку індивідуальних творчих здібностей і критичного мислення в учнів, зокрема, забезпечення творчої співпраці між учителями та учнями,  підвищення зацікавленості учнів та їх залучення до навчання.

Від admin