08 лютого 2023 року відбувся вебінар на тему: «Огляд  онлайн  – дошок та можливості їх використання вчителями — предметниками на уроках під час дистанційного навчання», в якому взяли участь вчителі-предметники міста Одеси.

Мета: продемонструвати вчителям можливості синхронного навчання під час дистанційного уроку; розширити знання, вміння та навички педагогів щодо  використання онлайн-дошок для організації освітнього процесу на уроці; закріпити отриману інформацію шляхом використання онлайн -дошки під час вебінару, виконуючи практичні завдання.

Спікер заходу – Ганна ХОЛОСТЕНКО, заступник директора з НВР, вчитель математики Одеської ЗОШ №61 презентувала досвід проведення онлайн-занять  з онлайн-дошкою CleverMaths,  продемонструвала можливості та інструменти для певних предметів,  зробила короткий огляд на кожну дошку (IDroo, Classroomscreen, Jamboard, Microsoft Whiteboard, Miro).

Педагог зазначила, що  за допомогою даного корисного програмного забезпечення є можливість записувати наукові експерименти та зберігати  результати в папках.

Спікер заходу – Анна МОСКАЛЮК, вчитель математики Одеської ЗОШ №61 презентувала інформацію про онлайн-дошки, які призначені для організації спільної роботи педагога і учнів та зробила короткий огляд на кожну (IDroo, Classroomscreen, Jamboard, Microsoft Whiteboard, Miro).

Вчитель акцентувала увагу педагогів на основних моментах створення учнями кластерів або опорних конспектів, вміння надавати користувачеві інформацію в наочному вигляді, компактно аналізувати закономірності, притаманні початковому набору даних, збирати інформацію до проєкту.

Від admin