Рамка безперервного професійного розвитку вчителів є основою програми та навчального курсу безперервної освіти вчителів англійської мови, яку було розроблено Британською Радою та Міністерством освіти і науки України в рамках проєкту «Післядипломна освіта вчителів англійської мови» (2010 – 2012). Рамка є путівником для планування подальшого професійного розвитку для покращення педагогічної майстерності вчителів. Цей документ об’єднує професійні цінності, фахові уміння учителя та життєві уміння. З метою використання Рамки для вчителів усіх предметів її укладачі удосконалили, доповнили документ та зробили його універсальним.

Питання використання Рамки буде обговорено під час проведення вебінару для молодих вчителів: «Організація роботи вчителя у міжатестаційний період. Ознайомлення з Рамкою безперервного професійного розвитку вчителів» 15 лютого 2023 року о 15:00  на платформі ZOOM.

Спікер, Тітарева Олена Олександрівна, вчитель англійської мови Одеського ліцею № 22, ознайомить з інформацію про Рамку, як путівник розвитку професійної майстерності вчителів,поділиться досвідом,надасть  поради щодо використання Рамки безперервного професійного розвитку вчителів.

Посилання для участі в заході:

https://us04web.zoom.us/j/5055102766?pwd=UUl4dGo4MDVQYmZRUXU0Q2djZ3kwUT09

Ідентифікатор: 5055102766

Код доступу: 347877

Запрошуємо до співпраці молодих вчителів та вчителів із категорією «спеціаліст». Сподіваємося на плідну творчу роботу.

Від admin