Надважливі навички XXI століття – уміти ефективно працювати на відстані, добре розумітися на технологіях та бути медіаграмотним. Зараз перед кожним вчителем України постало випробування, як відпрацювати ці навички разом з учнями в реальному часі під час навчання за допомогою дистанційних технологій.

Особливості безпечного проведення онлайн-уроку, методи та онлайн-інструменти для викладання історії під час навчання за допомогою дистанційних технологій з власного досвіду будуть висвітлені та обговорені спікером заходу 9 лютого о 14:00 годині під час проведення вебінару для вчителів історії на тему: «Особливості викладання історії під час навчання за допомогою дистанційних технологій».

Спікер заходу – Мартинов В’ячеслав Леонідович, вчитель історії Одеської ЗОШ № 76, надасть поради щодо проведення безпечного онлайн-уроку, особливу увагу буде приділено використанню різних методів та онлайн-інструментів для викладання історії під час навчання за допомогою дистанційних технологій.

Посилання для участі в заході

https://us04web.zoom.us/j/6685988171?pwd=WUZYVDhscTVraGZxS2poNjFYU3czQT09

Ідентифікатор конференції: 668 598 8171

Код доступу: 1794 Запрошуємо до співпраці вчителів історії та керівників методичних об’єднань. Сподіваємося на плідну творчу роботу.

Від admin